Veriveljet
Veljeskolmikon vaiherikas matka vampyyrimaailman vallan huipulle. Kansainvälisen luokan toimintadraama eeppisissä mittasuhteissa.

Kansikuva (EPUB)
Intro
Lisäaineistot
Arvio
62 arviota
Veriveljet
Anne Tammelin

Veriveljet on historiallisen vampyyrisaagan avausosa. Se kertoo vampyyrikansan sekaannuksen tilasta, kun kapinalliset ovat jo käyneet avoimeen taisteluun.

Veriveljet esittelee southamptonilaiset veljekset, Johnin, Michaelin ja Christopherin, joille kohtalo on ollut karu. Vanhempien kuoltua kaksi elää köyhyydessä kituuttaen, kolmas adoptoituna rikkaassa perheessä. Eletään 1600-luvun alkua ja maailma on raaka, kylmä ja likainen. Salaperäinen herrasmies kiinnittää kuitenkin huomionsa vanhimpaan veljeen, eikä mikään enää ole entisellään. Muodonmuutos kurjasta kuolevaisesta hohtavaksi kuolemattomaksi on ihmeellinen, mutta ei ongelmaton. Kuinka Valitut sopeutuvat uuteen hahmoonsa ja hyväksyvät heille ennalta määrätyn roolin?

Tästä tarinasta ei toimintaa ja tapahtumia puutu, ja puitteet ovat suuret ja näyttävät. Lähikuvassa ovat kuitenkin itse vampyyrit ja heidän sielunelämänsä. Veriveljet on vahvasti osa kansainvälistä vampyyrigenreä, mutta Tammelin ravistelee vampyyrikuvan uuteen uskoon. Poissa on vuosisatainen pöly, kuten teiniromantiikan tuore painolastikin.

Lisäaineistot

Mahtavat 826 sivua + lisäaineistot!

Aivan kuin massiivisessa pääteoksessa ei olisi tarpeeksi, tarjolla on myös jälkiruokaa. Kirja sisältää osoitteen erillisiin lisäaineistoihin.

Avainsanat: fantasiakirjallisuus, kauhukirjallisuus, toimintakirjallisuus, seikkailukirjallisuus, kehitysromaanit, nuortenkirjallisuus, historialliset romaanit, jatkokertomukset, eepokset, vampyyrit


K-16Väkivallan, kauhun ja seksuaalisuuden vuoksi kirjaa ei suositella alle 16-vuotiaille.


Jaa linkki tähän kirjaesittelyyn

Julkaisutiedot


Veriveljet
Tammelin, Anne
Kuvat: Slava Gerj (kansi)
Pituus: 1 685 500
Lukuaika: 26 tuntia 0 min
ISBN 978-952-5881-08-0 (EPUB)ilmainen lukunäyte

EPUB-muotoinen lukunäyte on luettavissa lukulaitteilla sekä tietokoneilla, taulutietokoneilla ja älypuhelimilla, joihin on asennettu EPUB-lukuohjelma.

Tietokoneella lukemiseen suosittelemme Adobe Digital Editionsia. Ohjelma on englanninkielinen.

EPUB
EPUB

Lataa, noin 897 kt


HTML
HTML

Avaa selaimessaLataa omaksi jälleenmyyjältäsi

EPUB-muotoinen kirja lukulaitteille, taulutietokoneille, tietokoneille ja älypuhelimille:

eLibris
Elisa Kirja
Ellibs
Fabula
iBookstore
Kirjalabyrintin latauskauppa

Anne Tammelin
ANNE TAMMELIN (s. 1981, Äänekoski)

Anne Tammelin ryhtyi vampyyrikronikoitsijaksi korjatakseen vääryyden: "Miksi vampyyrit aina häviävät?" Syrjäyttäessään ihmisen luomakunnan kruununa hän on samalla tullut luoneeksi kokonaisen vampyyrihistorian. Ja kyllä, aneeminen verenimijä voi olla myös toimintasankari. Kirjalabyrintti julkaisee vampyyrisaagan avausosan Veriveljet lokakuussa...

Lue lisää »

TUOTANTO

Veriveljet, romaani, 2011

ANNEN KOTISIVUT

Anne Tammelinin kirjailijasivut


KIRJA-ARVOSTELUT

"Näin rohkean raivokasta kirjoittamista ei juurikaan näe."
Arvio
Goodreads

"Tämä on loistava."
Arvio
iBookstore

"En ois ikinä uskonut, että suomalainen osaa kirjoittaa tällaista! Täs on historiaa ja verta ja sattuu ja tapahtuu ihan koko ajan. Tosi hyvä!"
Arvio
Elisa Kirja

"Olen sanaton kirjailijan taidosta rakentaa niin täydellinen vampyyrimaailma historiasta, politiikasta ja sodista alkaen, ja mielenkiintoiset, jännittävät suhteet eri olentojen välille. Se, että osaa rakentaa 800 sivuisesta teoksesta nk. "pageturnerin" ei ole missään nimessä itsestään selvä asia."
Arvio
Kirjaseuranta.fi