Kuin veljet

Arvio
14 arviota

Kuin veljet

Juha Klementti

Jaken ja Sakun ystävyys on yhtä epätodennäköistä kuin hevin ja popin mahtuminen samaan musiikkimakuun. Yhteisen Floridassa vietetyn vaihtarivuoden aikana Jakke kuitenkin johdattaa Sakun merenalaiseen maailmaan ja sukelluskalastuksesta tulee heidän yhteinen intohimonsa.

Vahvalla itsetunnolla varustettu Jakke kulkee jo omia teitään, kun Saku vasta aloittelee itsenäisten päätösten tekemistä. Vanhemmat eivät tee sitä Sakulle helpoksi. Saku haluaa välttää riitoja eikä hän halua tuottaa toisille pettymyksiä, ja pian hän huomaakin valehtelevansa ja joutuneensa ahtaaseen kaappiin. Hänen on myös tehtävä valinta tyttö- ja poikaystävän välillä.

Kuin veljet on Juha Klementin esikoisromaani. Se on kirjoitettu vahvalla tilannesilmällä, joka kantaa aina loppukliimaksiin asti. Kuin huomaamatta lukija tulee imaistuksi poikien mukaan veden syövereihin ja ihmissuhteiden kiemuraiseen maailmaan.

Avainsanat: kaunokirjallisuus, nuortenkirjallisuus, romaani, sukelluskalastus, Itämeri, ystävyys, seurustelu, biseksuaalisuus, opiskelu, pääsykokeet, vaihto-oppilaat, vanhemmatJaa linkki tähän kirjaesittelyyn

Julkaisutiedot

Kuin veljet
Klementti, Juha
Kuvat: Markku Metso
Pituus: 480 900 merkkiä
Lukuaika: 7 tuntia 30 min
ISBN 978-952-5881-06-6 (EPUB)

ilmainen lukunäyte

EPUB-muotoinen lukunäyte on luettavissa lukulaitteilla sekä tietokoneilla, taulutietokoneilla ja älypuhelimilla, joihin on asennettu EPUB-lukuohjelma.

Tietokoneella lukemiseen suosittelemme Adobe Digital Editionsia. Ohjelma on englanninkielinen.

EPUB
EPUB

Lataa, noin 514 kt

Lataa omaksi jälleenmyyjältäsi

EPUB-muotoinen kirja lukulaitteille, taulutietokoneille, tietokoneille ja älypuhelimille:

eLibris
Elisa Kirja
Ellibs
Fabula
Google Play
iBookstore
Kirjalabyrintin latauskauppa

Juha Klementti

JUHA KLEMENTTI (s. 1973, Tampere)

Juha Klementti on tilannetaituri ja hionnan mestari. Kirjalabyrintti julkaisee hänen esikoisromaaninsa Kuin veljet alkuvuodesta 2011.

Työnsä Juha Klementti on suorittanut biokemian merkeissä. Hänet voi bongata Team Kampelan riveistä ympäri maailman. Vakituisesti hän...

Lue lisää »

TUOTANTO

Kuin veljet, romaani, 2011

ARVIOT JA JUTUT

”Ei tarvinnut lukea montaakaan ruudullista, kun olin jo myyty.”

Blogi: Kaiken voi lukea!