// Kirjoittajille // Kirjalabyrintin julkaisutoiminta

Kirjalabyrintin julkaisutoiminta
Voit tarjota käsikirjoitustasi Kirjalabyrintin julkaistavaksi tällä lomakkeella. Lähetä käsikirjoituksesi kokonaisena ja mahdollisimman valmiina, sillä kustannustarjouksia ei tehdä pelkän näytteen tai idean perusteella.Olemme kiinnostuneet ensisijaisesti käsikirjoituksesi digitaalisista julkaisuoikeuksista. Paperioikeudet voit silloin säilyttää itselläsi tai antaa toiselle kustantamolle.

Julkaisukynnyksen ylittämiseen käsikirjoitukseltasi vaaditaan riittävää kokonaisvaltaista kypsyyttä ja sopivuutta Kirjalabyrintin kustannusohjelmaan. Aiheesta se harvoin jää kiinni ja jos potentiaalia on tarpeeksi, Kirjalabyrintin kustannustoimittaja on myös valmis tekemään työtä yhdessä kanssasi, jotta ääni ja muoto kirkastuisivat.

Olemme erityisen kiinnostuneita käsikirjoituksista, joissa on digitaaliseen muotoon sopiva idea jo sisäänrakennettuna, mutta otamme vastaan ja harkintaan kaikenlaiset käsikirjoitukset eikä niin sanottu perinteisyys ole meille este. Odotamme kirjoittajalta kuitenkin avointa mieltä ja halua kokeilla uutta.

Kustannuspäätöksen perustana on aina myös se, mitä annettavaa Kirjalabyrintillä on käsikirjoituksellesi.

Vaikka haluaisimmekin, emme voi taloudellista syistä antaa kaikista tarjotuista käsikirjoituksista varsinaista palautetta. Kirjalabyrintin palautepalvelusta saat kuitenkin yksilöllistä ja syventyvää palautetta maksua vastaan.


Blogi
Blogi

Kustannustoimittajan kynäelmiä kirjoittajille, jotka haluavat tuntea tiensä ja tietää suuntansa. Kirjoittamisen avainkysymyksiä, vinkkejä kirjoittajille ja katsauksia kirjallisuuden tulevaisuuteen.

Käsikirjoituksen ytimessäTakaisin
Takaisin Kirjoittajille-sivulle

Medialle
Ota yhteyttä
Palaute

Ajankohtaista
Tiedot viimeisimmistä ja tulevista uutuuksista. Mitä on tapahtunut, mitä on tapahtumassa? Missä kirjailijat kuuluvat ja näkyvät? Satunnaisina herkkupaloina tarjoilemme myös kolumneja, kirjeitä ja muuta pikkunaposteltavaa.Kirjat
Kirjaesittelyt lukunäytteiden kera. Puhuttelevia sisältöjä oivaltavassa muodossa. Kirjalabyrintin syväkirjoissa tarina saa uusia ulottuvuuksia. Kirjat saatavilla sekä jälleenmyyjiltä että suoraan meiltä.Kirjailijat
Tutustu kirjailijoihimme. Pikkufaktojen lisäksi kirjailijaluotain paljastaa kirjoittamisen taustoja. Täältä löydät myös linkit blogeihin ja kotisivuille. Herättikö kirja kysymyksiä, haluatko lähettää kiitoksen tai kannustuksen sanan kirjailijalle?Kirjoittajille
Etsimme jatkuvasti uusia käsikirjoituksia kustannusohjelmaamme. Oli lajisi sitten perinteinen romaani tai hyperromaani, voimme tarjota töillesi julkaisukanavan. Kokeile rajojamme; me ilahdumme ideoista, jotka voivat tehdä kirjallisuuden kenttää monimuotoisemmaksi.Kustantamo
Kirjalabyrintti on digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Haluamme tuoda lukijoille teoksia, joissa muodon ja sisällön yhteistoiminta nousee uudelle tasolle. Toteutamme tehtäväämme kirjailijan yhteistyökumppanina ja palvelijana.
RSS-syöte Äänisyöte Uutiskirje Twitter Facebook

Tilaa Kirjalabyrintin RSS-syöte tai uutiskirje tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.


© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Puhelin: 045 312 1970 | Sähköposti: kirjalabyrinttikirjalabyrintti