// Kirjailijat // Piskonen-Kortelainen, Soili

Piskonen-Kortelainen, Soili

Piskonen-Kortelainen, Soili


Soili Piskonen-Kortelainen (s. 1960 Puumala) yhdistää saduissaan fantasiaa ja kansanperinnettä, uutta ja vanhaa. Hän työskentelee luonnontuotealan neuvojana ja viriketoiminnan ohjaajana opettaen erilaisia ryhmiä – laajaan ainevalikoimaan kuuluvat muun muassa yrttitieto, satutunnit ja jooga. Hän elää miehensä ja kahden koiran kanssa Sukevan soiden keskellä ja nauttii luonnossa liikkumisesta. Perheeseen kuuluu 7 lasta lapsineen. Piskonen harrastaa käsitöitä etenkin talvisin.

Tuotanto

Hiiden valloittama talo, satukirja, 2015
Tiikerikakusta talonpeittoon, satukirja, 2015

Kirjalabyrintilta

Hiiden valloittama talo
Tiikerikakusta talonpeittoon

Hiiden valloittama talo
satukirja
Ilm.: 2015

Tiikerikakusta talonpeittoon
satukirja
Ilm.: 2015




Medialle
Ota yhteyttä
Palaute

Ajankohtaista
Tiedot viimeisimmistä ja tulevista uutuuksista. Mitä on tapahtunut, mitä on tapahtumassa? Missä kirjailijat kuuluvat ja näkyvät? Satunnaisina herkkupaloina tarjoilemme myös kolumneja, kirjeitä ja muuta pikkunaposteltavaa.



Kirjat
Kirjaesittelyt lukunäytteiden kera. Puhuttelevia sisältöjä oivaltavassa muodossa. Kirjalabyrintin syväkirjoissa tarina saa uusia ulottuvuuksia. Kirjat saatavilla sekä jälleenmyyjiltä että suoraan meiltä.



Kirjailijat
Tutustu kirjailijoihimme. Pikkufaktojen lisäksi kirjailijaluotain paljastaa kirjoittamisen taustoja. Täältä löydät myös linkit blogeihin ja kotisivuille. Herättikö kirja kysymyksiä, haluatko lähettää kiitoksen tai kannustuksen sanan kirjailijalle?



Kirjoittajille
Etsimme jatkuvasti uusia käsikirjoituksia kustannusohjelmaamme. Oli lajisi sitten perinteinen romaani tai hyperromaani, voimme tarjota töillesi julkaisukanavan. Kokeile rajojamme; me ilahdumme ideoista, jotka voivat tehdä kirjallisuuden kenttää monimuotoisemmaksi.



Kustantamo
Kirjalabyrintti on digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Haluamme tuoda lukijoille teoksia, joissa muodon ja sisällön yhteistoiminta nousee uudelle tasolle. Toteutamme tehtäväämme kirjailijan yhteistyökumppanina ja palvelijana.




RSS-syöte Äänisyöte Uutiskirje Twitter Facebook

Tilaa RSS-syöte ajankohtaisista uutisistamme tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.






© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Puhelin: 045 312 1970 | Sähköposti: kirjalabyrinttikirjalabyrintti