// Ajankohtaista // Uutuuskirja: Seppo Kuivakarin Hyönteisten ep...

Uutuuskirja: Seppo Kuivakarin Hyönteisten epilogi
Uutinen | sunnuntaina 10. huhtikuuta 2016

Kirjalabyrintti julkaisee Seppo Kuivakarin toisen kaunokirjallisen lyhytproosakokoelman Hyönteisten epilogi. Ensimmäisestä kokoelmasta Valon kääntöpiiri (2012) tuttu maalauksellinen ja arvoituksellinen tyyli herättää tällä kertaa eloon hyönteisallegorian moninaisissa muodoissa.

Seppo Kuivakarin elävät surrealistiset maalaukset kääntävät selkänsä realismille ja avaavat lukijalle ulottuvuuden, jossa maailma on muuttunut vieraaksi mutta samalla aivan kuin juurensa paljastaen. Niissä käydään eriskummallista ja julmaa, väliin koomista teatteria, jonka merkitykset odottavat löytäjäänsä.

Hyönteisten epilogissa pureudutaan meissä olevaan ei-inhimilliseen toiseuteen. Mitä sivistys pyrkii meiltä peittämään ja kuinka se vaikuttaa arvojärjestelmiimme? Kuinka ihmisyytemme kestää alkukantaisten voimien hyökkäyksen? Hyönteisten epilogi kysyy, millaisia ovat ihmiskehon ja kulttuurin biopolitiikat modernilla ajalla.

Hyönteisten epilogi on saatavilla e-kirjana kaikista merkittävistä suomenkielisistä latauskaupoista: Elisa Kirja, Ellibs, Fabula, Google Play ja iBookstore.

Kirjan virallinen esittelysivu

Seppo Kuivakari Seppo Kuivakari (s. 1962) toimii tutkijana ja audiovisuaalisen mediakulttuurin opettajana Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa. Tutkijana hän on syventynyt erityisesti teknologioiden kulttuurihistoriaan. Hänen ensimmäinen kaunokirjallinen teoksensa oli 2012 ilmestynyt Valon kääntöpiiri.

Medialle
Ota yhteyttä
Palaute

Ajankohtaista
Tiedot viimeisimmistä ja tulevista uutuuksista. Mitä on tapahtunut, mitä on tapahtumassa? Missä kirjailijat kuuluvat ja näkyvät? Satunnaisina herkkupaloina tarjoilemme myös kolumneja, kirjeitä ja muuta pikkunaposteltavaa.Kirjat
Kirjaesittelyt lukunäytteiden kera. Puhuttelevia sisältöjä oivaltavassa muodossa. Kirjalabyrintin syväkirjoissa tarina saa uusia ulottuvuuksia. Kirjat saatavilla sekä jälleenmyyjiltä että suoraan meiltä.Kirjailijat
Tutustu kirjailijoihimme. Pikkufaktojen lisäksi kirjailijaluotain paljastaa kirjoittamisen taustoja. Täältä löydät myös linkit blogeihin ja kotisivuille. Herättikö kirja kysymyksiä, haluatko lähettää kiitoksen tai kannustuksen sanan kirjailijalle?Kirjoittajille
Etsimme jatkuvasti uusia käsikirjoituksia kustannusohjelmaamme. Oli lajisi sitten perinteinen romaani tai hyperromaani, voimme tarjota töillesi julkaisukanavan. Kokeile rajojamme; me ilahdumme ideoista, jotka voivat tehdä kirjallisuuden kenttää monimuotoisemmaksi.Kustantamo
Kirjalabyrintti on digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Haluamme tuoda lukijoille teoksia, joissa muodon ja sisällön yhteistoiminta nousee uudelle tasolle. Toteutamme tehtäväämme kirjailijan yhteistyökumppanina ja palvelijana.
RSS-syöte Äänisyöte Uutiskirje Twitter Facebook

Tilaa Kirjalabyrintin RSS-syöte tai uutiskirje tai seuraa meitä Facebookissa tai Twitterissä.


© 2010 Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti | Puhelin: 045 312 1970 | Sähköposti: kirjalabyrinttikirjalabyrintti